Turprogram 2020

Turprogram 2020

Utöver klubbens turer är det ibland så kallade ”kompisturer” som inte enbart är för klubbens medlemmar. Dessa kan du hitta i facebookgruppen Paddla i Helsingborg.
Där kan du också själv skriva om du vill paddla och hitta paddelkompisar.
Vi uppmanar alla att lägga upp solnedgångspaddlingar och andra kvälls- och dagsturer på Paddla i Helsingborg så att andra kan hänga med.

Har du önskemål på turer eller kan tänka dig att vara behjälplig vid en tur så maila Stina Wiberg.

AVROSTNINGSTUR,  söndag 3 maj, A-tur
En tur för att komma igång med årets paddling om man inte redan gjort det eller bara för att njuta av en dag på vattnet. Vi paddlar tryggt och säkert en heldag på å, sjö eller platt hav.
Du bokar själv kajak i vårt bokningssystem. De som anmält sig får mer information om logistik, tider osv några dagar före turen. Preliminärt samling kl 9, hemkomst kl 17. Gäller medlemmar i Helsingborgskanotisterna.
Turledare: Gunnel Elison, Patrik Utter och Stina Wiberg.
Anmälan senast 28 april till Stina Wiberg: stina.wiberg@telia.com

HELGTUR I BLEKINGE, fredag-söndag 29-31 maj, A-tur

Helgpaddling i Blekinge. Här finns fin skärgård med härliga öar att tälta på. Här kan alla paddla, nybörjare och erfarna och det finns alla möjligheter till en skön helg med bra kamratskap, skratt och naturupplevelser. Vi tänker oss tältning 2 nätter.

De som anmält sig får mer information om logistik, tider osv före turen. Preliminärt samling på klubben fredag kl 15, hemkomst söndag kväll. Du bokar själv kajak i vårt bokningssystem, vi samordnar transporterna. Gäller medlemmar i Helsingborgskanotisterna.

Anmälan via mail senast 22 maj.

Turledare: Gunnel Elison och Patrik Utter.
Anmälan till Stina Wiberg: stina.wiberg@telia.com

HELGTUR VÄTTERN med Tjörns Kajakklubb, fredag-söndag 14-16 augusti, C-tur

Paddelhelg med Helsingborgskanotisterna och Tjörns kajakklubb. Mer information om denna tur kommer längre fram – SAVE THE DATE!

Du bokar själv kajak i vårt bokningssystem.

HELGTUR HALLANDS VÄDERÖ, fredag-söndag 18-20 september, C-tur

En tur för erfarna paddlare runt Skånes nordvästra spets och magiska Hallands Väderö. Mer information om denna tur kommer längre fram – SAVE THE DATE!

Du bokar själv kajak i vårt bokningssystem. Gäller medlemmar i Helsingborgskanotisterna.

Turledare: Thomas Olsson och Irina Tibre.