Sociala aktiviteter

LUCIAPADDLING & JULFEST

Alla medlemmar i Helsingborgskanotisterna är varmt välkomna på Luciapaddling följt av Julfest lördagen den 14 december!

Om väder och vind tillåter föreslår vi att kanotister som avser att paddla träffas på kanotklubben vid kl 16. Kanoter och kanotister bör vara julaktigt pimpade och klara för paddling kl 16:30. Vi paddlar från klubben och in till Norra Hamnen och håller en julig sångstund från kajakerna för de som inte vill paddla men som bjuds på glögg och pepparkakor vid roddklubbens brygga.
Efter avslutad paddling ca kl 18 blir det knytkalas med jultema på klubben. Knytkalas brukar bli både rikligt och gott trots att vi aldrig har brytt oss om att bestämma ”vem som tar med vad”. Gör något traditionellt eller din alldeles egna julspecialare, det blir säkert bra vilket som! Egen dryck medtages!
De som inte vill paddla är naturligtvis också välkomna!

Tänk på att vattnet är avstängt, om du vill spola rent din kajak efter paddling, ta med eget vatten.

Anmäl att du/ni kommer via mejl till helsingborgskanotisterna@gmail.com senast den 11/12 (gärna/helst som svar på mail som går ut till Helsingborgskanotisternas medlemmar).

Hjärtligt välkomna hälsar Thomas 👸 (självaste Lucia) & Irina 👸 (Lucia hjälpen)

 

SOCIALA AKTIVITETER

Såklart paddlar vi mycket kajak i Helsingborgskanotisterna, men vi är även en mycket social förening. Vi vill att alla ska trivas så därför arrangerar vi fester och grillkvällar vid klubben. Dessa arrangeras av enskilda medlemmar. Ta initiativ om du vill arrangera något.

Och varför inte ordna en paddling som avslutas med gemensam pizza på vår härliga trappa? En dagstur till Domsten och köpa glass?
Många spontana aktiviteter förmedlas via facebookgruppen Paddla i Helsingborg. Gå med där och håll dig uppdaterad.