Sociala aktiviteter

Såklart paddlar vi mycket kajak i Helsingborgskanotisterna, men vi är även en mycket social förening. Vi vill att alla ska trivas så därför arrangerar vi fester och grillkvällar vid klubben. Dessa arrangeras av vårt sociala utskott. Kontakta dem om du vill hjälpa till.

Och varför inte ordna en paddling som avslutas med gemensam pizza på vår härliga trappa? En dagstur till Domsten och köpa glass?
Många spontana aktiviteter förmedlas via facebookgruppen Paddla i Helsingborg. Gå med där och håll dig uppdaterad.

Medlemsmöte 2 maj 2018
Alla medlemmar är välkomna till medlemsmöte onsdagen den 2 maj klockan 18.30 på klubben. Vi pratar om vad som kommer att hända under sommaren och du får chansen att träffa utskotten och styrelsen.
Vi informerar om turer, surfski-SM, ungdomsverksamheten, sommarens fester, kajakinköp mm.
Passa på att förmedla dina önskemål och förväntningar.
Dessutom visar Christian och Helene Cronberg inspirerande bilder från sina favoritturer och vi bjuder på punchflamberade pannkakor…som vi gör tillsammans på spritkök.
Ta med ditt Trangia-kök eller vad du använder i skogen!

Program 2018
Mer info om tider osv kommer här och på Facebook. Till samtliga arrangemang är det anmälan till Mia Malmkvist, miaeleonora(at)gmail.com. Meddela vilken fest det gäller.

Lördag 19 maj
Öppningsmingel med en lätt femkamp.
Syftet är att blanda nya paddlare med veteraner medan man gör en klurig femkamp. Kvällen avslutas med knytis, om vädret tillåter så tänder vi grillen.

Fredag 22 juni
Sommarfest med brännboll. (Midsommar).
Helsingborgskanotisterna utmanar/bjuder in Helsingborgs Roddklubb till brännboll. Kvällen avslutas med knytis, om vädret tillåter så tänder vi grillen.

Lördag 18 augusti
Kräftskiva.